La barna kle seg ut!

Kostymer er gøy

Det kanskje aller gøyeste for barn er deres fantasi og den verdenen de lager med denne. Enten de leker politi og tyv, eller simpelthen bare skaper et univers med sine egne karakterer, så er dette noe de virkelig kan. Derfor koser de seg alltid hvert år når Halloween kommer rundt hjørnet. Det er ikke lange tiden før denne dagen kommer, og tusenvis av barn landet rundt vil banke på dører kledd om som sine beste fantasier. Da er det du som forelder som står for innkjøp og ansvar for hvordan barnets kveld går. Det kan være lurt å ha noen tips i bakhånd til denne tid!

Gå for et realistisk kostyme

Det aller beste tipset når en skal kle opp barna for Halloween er å gå for et realistisk kostyme. Dette handler både om utseende på kostymet, men også pris. Ikke gå for et kostyme du neppe får til, og betal heller ikke skjorta for det. Hos nettbutikken https://www.partyking.no/ finner du nettopp dette, slik at du kan anskaffe kostymer uten noen form for bekymringer. Dersom du skal sende barna ut på Halloween, så bør du definitivt gå for et realistisk kostyme.

Gi med samme mentalitet

Et vedvarende problem med Halloween er at alle ønsker å tigge for godteri, men veldig få ønsker å gi. Under feiringen som er Halloween bør du derimot gi med samme mentalitet som du tar. Det betyr at du i ditt hus bør by på det samme godteriet du søker hos andre. Vær derimot varsom med å tilby det beste godteriet i gata, for barn hører fort hvor du bor da. Gi heller ikke det aller dårligste godterier, da egg og det som er fort kan fly din vei i dette tilfelle. Det er viktig å ha en balanse, men det aller viktigste er at du gir med den samme mentaliteten som du ber om godteri fra andre.

Bli med barna

Et siste godt tips er å faktisk komme seg ut av godstolen og delta i festlighetene med barna. Kanskje kan du ta den helt ut og anskaffe deg selv et skikkelig festlig kostyme. Uansett bør du bli med på dørbankingen med dine barn. Vær trygg på at barna ikke møter farlige mennesker, og det spesielt da naskingen ofte starter etter at sola har gått ned. Det å bli med barna gir deg et nærmere forhold til dem, og det er noe de vil takke deg for i lang tid. Uansett om du som pappa kler deg ut som prinsesse og gjør barna dine flaue, så er det noe de vil se tilbake på. For foreldre, så bør det nærmest være påbudt å være med på festlighetene rundt Halloween!