Blått barnerom til gutt

Innred barnerommet

Når man skal innrede barnerommet, har både foreldrene og barna et ønske om hvordan rommet skal se ut etter prosessen. På internett kan man finne utrolig mye inspirasjon til barnerommet til jenter og gutter i alle aldre. Noen vil at rommet skal innredes etter et spesielt tema, mens andre vil ha det lyst og moderne. Det er viktig å ta med i betraktningen at barnerommet vil bli dekorert om utallige ganger i løpet av barnas barndom, og det er viktig å huske på at barnet skal trives der og bruke det som et fristed. Når du innreder barnerommet er det lurt å være nøye med hvilke møbler du setter der. Valg av feil lamper kan være farlig.

Tenk på sikkerheten til barnet

Selv om mange ønsker at barnerommet skal være både flott og moderne, er det viktig å tenke på barnets sikkeEn gammel barnevuggerhet barnet først. Det er ikke alle møbler som hører hjemme på et rom hvor barnas interesser og aktivitet skal settes i fokus. Noe du skal være ekstra forsiktig med er høye, tynne lamper som blir fort varme og som enkelt velter. Når man skal montere lamper på barnerommet er det viktig at man leser instruksene nøye. Helst bør lampene henges på veggen, og ledningen skal sikres for å unngå risiko for kvelning. Hos Byggmax.no kan du kjøpe sikre og lekre lamper som egner seg. Det anbefales å bruke LED-pærer for å unngå en potensiell brannfelle og brente barnehender. LED-pærer gir like mye lys, men de blir ikke varme som de tradisjonelle pærene.

La deg inspirere og bli kreativ

Barnerommet skal være et fristed for barnet ditt, hvor dem kan utfolde seg og være seg selv. Noen vil ha prinsesserom og andre vil ha et rom fullt av biler og superhelter. Hvis man søker på nett, kan man finne utrolig mye inspirasjon. Når man innreder et barnerom er det viktig å tenke kreativt og finne gode løsninger. Barna vil gjerne ha mange leker og ting, mens foreldrene gjerne vil ha det ryddig og koselig. Det går an å kombinere barnets fantasi med et ryddig rom. Bruk esker, kister, hyller og enkle møbler. Dekorer gjerne med bilder og enkel pynt som ikke utgjør noen fare. Å innrede barnerommet er et fint prosjekt du og barnet ditt kan gjøre sammen.