Hvordan leke mer i livet ditt

Noe vi gjør mindre og mindre av jo eldre vi blir, er å det å leke. Vi anbefaler at du begynner å gjøre dette mer, men hvordan skal du gjøre det? jo, les videre og du vil få svar på dette spørsmålet!

Gå ut i naturen

Det er mange steder du kan finne inspirasjon til å leke mer, men det aller beste stedet å dra, er ut i naturen. Derfor anbefaler vi deg at du tar deg en tur ut og sjekker dine omgivelser. Kanskje du kan invitere dine venner ut på gjemsel eller boksen går? Det høres kanskje barnslig ut, men det er utrolig gøy når det er i gang. Her kan du finne forslag til spennende leker du kan leke!

Mange tettsteder og byer har en rekke parker som du kan benytte deg av. Det finnes en rekke Trollskoger rundt omkring som du også kan leke deg i. Det er bare fantasien som setter grenser på hva det er du kan finne på!

Spill spill

Det finnes så mange gøye spill der ute. Kanskje du kan finne fram noen av dine gamle favoritter fra barndommen? Det å spille brettspill utfordrer ikke bare hjernen, men det får deg også til å ha det innmari gøy.

Det du også kan gjøre er jo å leke med dine egne barn, dine nieser eller nevøer. Det å være med barn gjør deg også mer leken. Det har kommet en rekke nye leker på markedet, så hvem vet? Kanskje din nevø eller niese kan introdusere deg til noen konsepter du ikke en gang har hørt om. Leking kan være gøy alene, men det er aller gøyest når man kan gjøre det med andre.

Hva er det du likte å gjøre som barn? Er det noen spesifikke leker du likte mer enn andre? Dette er noe vi er veldig interessert i å lære mer om!